O companie aeriană din Noua Zeeleandă a lansat Mystery Breaks, vacanţe cu destinaţii surpriză

  • Air New Zealand a lansat programul „Mystery Breaks”, unde călătorii plătesc o taxă fixă ​​pentru a rezerva un pachet de vacanţă întreg cu compania aeriană şi sunt de acord să nu-şi afle destinaţia decât cu două zile înainte de plecare.
  • Noua Zeelandă a reuşit să învingă coronavirusul, dar rezidenţii nu pot călători în afara ţării.
  • În timp ce graniţele ţării rămân închise pentru aproape toţi vizitatorii, cel mai eficient mod de a stimula sectorul turistic este încurajarea localnicilor să călătorească pe plan intern.
3270 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană din Noua Zeeleandă a lansat Mystery Breaks, vacanţe cu destinaţii surpriză

O companie aeriană din Noua Zeeleandă a lansat Mystery Breaks, vacanţe cu destinaţii surpriză

Vacanţele surpriză, care încep de la 422 de dolari, permit călătorilor să aleagă din trei niveluri - Great, Deluxe sau Luxury. Călătorii vor selecta datele pe care doresc să călătorească şi un loc în care nu sunt interesaţi să meargă, relatează CNN.

Compania aeriană zboară către 20 de destinaţii din Noua Zeelandă.

Noua Zeelandă a reuşit să învingă coronavirusul, dar rezidenţii nu pot călători în afara ţării, cu excepţia câtorva state australiene, fără a intra în carantină sau fără a lua alte măsuri de securitate la întoarcere.

Potrivit Ministerului Sănătăţii din Noua Zeelandă, ţara a avut în total 1.531 de cazuri confirmate de coronavirus în interiorul graniţelor sale şi doar 25 de decese.

Restricţiile la nivel naţional au fost ridicate în iunie. În prezent, nu există limite pentru călătoriile interne.

În timp ce graniţele ţării rămân închise pentru aproape toţi vizitatorii, cel mai eficient mod de a stimula sectorul turistic este încurajarea localnicilor să călătorească pe plan intern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici