O companie din industria aero-spaţială intră în faliment după ce a ratat lansarea unui satelit

Compania Virgin Orbit intră în faliment după ce în luna ianuarie a ratat lansarea unui satelit. Reprezentanţii companiei din industria aero-spaţială au cerut protecţie, în conformitate cu Legea falimentului din SUA, potrivit Sky News.

2633 afișări
Imaginea articolului O companie din industria aero-spaţială intră în faliment după ce a ratat lansarea unui satelit

O companie din industria aero-spaţială intră în faliment după ce a ratat lansarea unui satelit

Virgin Orbit a solicitat protecţia legii, deoarece nu a reuşit să obţină finanţarea necesară pentru a-şi reveni după eşecul unei rachete. În ianuarie, compania a anulat lansarea primului satelit britanic din Cornwall.

Decizia vine la mai puţin de o săptămână după ce compania cu sediul în California a anunţat că va concedia 85% din personal şi îşi va înceta activitatea în viitorul apropiat.

Virgin Orbit, care este deţinută în proporţie de 75% de grupul Virgin al lui Richard Branson, a depus o cerere la Tribunalul de faliment al SUA, solicitând vânzarea activelor sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici