O familie de bosniaci a fost expulzată din Franţa, după ce au agresat-o pe fiica lor

  • Franţa a hotărât deportarea unei familii de bosniaci, după ce părinţii au bătut-o şi ras-o în cap pe fiica lor, o adolescentă, care îşi dorea să se mărite cu un băiat sârb, de origine creştină.
  • Până va împlini 18 ani şi va putea deveni rezident al Franţei, fetiţa rămâne în grija celor de la asistenţă socială.
1562 afișări
Imaginea articolului O familie de bosniaci a fost expulzată din Franţa, după ce au agresat-o pe fiica lor

O familie de bosniaci a fost deportată din Franţa, după ce au agresat-o pe fiica lor

Franţa a hotărât deportarea unei familii de bosniaci, după ce părinţii au bătut-o şi ras-o în cap pe fiica lor, o adolescentă, care îşi dorea să se mărite cu un băiat sârb, de origine creştină. Familia a fost deportată în Sarajevo, capitala Bosniei şi Hertegovina, după cum a anunţat Ministrul de Interne.

Deportarea părinţilor fetei este o consecinţă a comportamentului agresiv şi batjocoritor, care nu va fi tolerat în spaţiul francez, a adăugat ministrul.

Până va împlini 18 ani şi va putea deveni rezident al Franţei, fetiţa rămâne în grija celor de la asistenţă socială.

În luna august, presa franceză relata povestea unei femei din Bosnia, cu rezidenţiat în regiunea franceză Besancon, care a fost bătută şi rasă în cap de părinţii ei, din cauză că îşi dorea să se mărite cu un bărbat creştin din Serbia, în vârstă de 20 de ani. Întreaga acţiune a atras atenţia autorităţilor şi, după lungi dezbateri, protecţia copilului a anunţat că va lua fata în custodie până va împlini 18 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici