O femeie a ajuns în Jamaica în loc de Jacksonville, fără paşaport

O femeie a fost dusă cu avionul la 1.500 de kilometri depărtare, în Jamaica, fără paşaport, în loc de Jacksonville, după o greşeală masivă la aeroport.

1720 afișări
Imaginea articolului O femeie a ajuns în Jamaica în loc de Jacksonville, fără paşaport

O femeie a ajuns în Jamaica în loc de Jacksonville, fără paşaport

Beverly Ellis-Hebard trebuia să călătorească din Philadelphia la a doua ei casă din Jacksonville, Florida. A ajuns la 1.500 de kilometri depărtare.

Ellis-Hebard nu a fost informată de aeroport sau de compania aeriană că poarta de îmbarcare a fost schimbată. În urma unei serii de întâmplări, printre care o ieşire intempestivă la toaletă, o tăietură la mână care a trebuit îngrijită, schimbarea porţii de îmbarcare şi o verificare superficială a cărţii de îmbarcare de către agentul de la poartă, Ellis-Hebard a ajuns într-un zbor spre Jamaica în loc de destinaţia prevăzută, Jacksonville, fără paşaport.

A aflat abia în avion că avionul merge în Jamaica. Problema era cu atât mai gravă cu cât ea nu avea paşaport pentru a intra în Jamaica. Din fericire, vameşii din Jamaica i-au permis să rămână pe culoarul avionului şi să nu atingă solul jamaican, astfel încât nu a încălcat legea, conform abc7news.

Ellis-Hebard a fost urcată într-un zbor de întoarcere la Philadelphia câteva ore mai târziu.

"Nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată pentru că nu aveam paşaport. Femeia de la poartă nu şi-a făcut treaba", a declarat EllisHebard.

Pentru deranj, compania aeriană Frontier i-a rambursat zborul şi i-a dat un voucher de 600 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici