O femeie afgană a născut la bordul aeronavei americane care o evacua din Afganistan. Avionul a aterizat în Germania

  • O femeie afgană a născut la bordul aeronavei americane care o evacua din Afganistan.
  • Avionul a aterizat la baza militară Ramstein din Germania, iar personalul medical militar a asistat-o pe femeie la naştere.
642 afișări
Imaginea articolului O femeie afgană a născut la bordul aeronavei americane care o evacua din Afganistan. Avionul a aterizat în Germania

Sursa: AP

O femeie afgană a născut o fetiţă la bordul aeronavei care o evacua din Afganistan, imediat după ce a aterizat baza aeriană Ramstein din Germania, sâmbătă, scrie CNN.
 
Femeia a intrat în travaliu la bordul aeronavei de transport C-17, în a doua parte a călătoriei sale în fuga de talibani, anunţă aviaţia americană, pe Twitter.
 
Aviaţia americană a mai dezvăluit că proaspăta mămică a început să aibă complicaţii în timp ce avionul se afla la altitudine, din cauza presiunii scăzute, aşa că „pilotul a decis să coboare în altitudine pentru a mări presiunea din aeronavă. Aşa am stabilizat situaţia şi am salvat viaţa mamei“.
 
Când avionul a aterizat la baza din Germania, personalul medical militar a asistat-o pe femeie la naştere. Mama şi bebeluşul, o fetiţă, au fost apoi transportate la o clinică medicală din apropiere, iar starea lor este bună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici