O femeie cetăţean german, răpită la Kabul

Bărbaţi neidentificaţi au răpit, sâmbătă, o femeie cetăţean german în capitala afgană, Kabul, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului afgan de Interne, citat de Reuters.

1 afișare

Femeia, care este angajată a unei organizaţii umanitare, a fost răpită în timp ce se plimba pe o stradă din sud-vestul capitalei afgane, unde se află sediile mai multor agenţii de acest tip, a adăugat Zemarai Bashary, oficialul citat.

El a refuzat să-i identifice pe răpitori, declarând că acest lucru ar periclita eforturile poliţiei. Purtătorul de cuvânt a precizat însă că poliţia percheziţionează locaţii din oraş unde ar putea fi ţinută captivă femeia.

Mai mulţi cetăţeni străini au fost răpiţi în ultimii ani la Kabul, majoritatea de către bande criminale, dar au fost eliberaţi nevătămaţi, aparent după plătirea unor recompense.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici