O femeie din Japonia a păstrat cadavrul mamei sale în congelator timp de 10 ani

  • O femeie din Japonia a păstrat cadavrul mamei sale în congelator timp de 10 ani.
  • Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie de serviciu, după ce femeia a fost nevoită să părăsească apartamentul pentru că nu a plătit chiria.
1956 afișări
Imaginea articolului O femeie din Japonia a păstrat cadavrul mamei sale în congelator timp de 10 ani

Poliţia din Japonia a arestat o femeie după ce cadavrul mamei sale a fost descoperit într-un congelator din apartament, conform BBC.

Yumi Yoshino, în vârstă de 48 de ani, a spus că şi-a găsit mama moartă şi a ascuns cadavrul în urmă cu 10 ani pentru că „nu voia să se mute” din casa din Tokyo în care locuiau împreună, a scris presa locală, citând surse din poliţie.

Nu au existat răni vizibile pe cadavru.

Autorităţile nu au putut stabili când a murit femeia şi nici cauza morţii.

Cadavrul ar fi fost descoperit de o femeie de serviciu după ce Yoshino a fost nevoită să părăsească apartamentul pentru că nu a plătit chiria.

Femeia a fost arestată vineri într-un hotel din oraşul Chiba, lângă Tokyo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici