O femeie din SUA a împuşcat un şofer de Uber despre care credea că o răpeşte

O femeie este acuzată de crimă după ce ar fi împuşcat şi ucis un şofer de Uber despre care a crezut din greşeală că o duce în Mexic.

736 afișări
Imaginea articolului O femeie din SUA a împuşcat un şofer de Uber despre care credea că o răpeşte

Sursa foto: Twitter

Phoebe Copas, în vârstă de 48 de ani, din Tompkinsville, Kentucky, se afla într-o cursă spre un cazinou din El Paso, Texas, când a fost convinsă că Daniel Piedra Garcia, în vârstă de 52 de ani, încerca să o răpească, potrivit poliţiei.
 
După ce a văzut indicatorul rutier pentru oraşul Juarez din Mexic, ea l-a împuşcat pe şofer în ceafă, făcându-l să iasă de pe şosea şi să se lovească de o barieră de pe autostradă.
 
Copas nu a sunat la serviciile de urgenţă în urma incidentului, dar în schimb i-a trimis o fotografie cu şoferul rănit iubitului ei, care a condus apoi la faţa locului, relatează Mirror.
 
Însă poliţia din El Paso a declarat că aceasta nu se apropia de niciun punct de trecere a frontierei şi nu era în pericol în momentul incidentului.
 
Ancheta preliminară a arătat că Piedra o conducea pe Copas către o destinaţie din Mission Valley din El Paso. La un moment dat, în timpul călătoriei, Copas a crezut că este dusă în Mexic şi l-a împuşcat pe Piedra.
 
"Ancheta nu susţine că a avut loc o răpire sau că Piedra se abătea de la destinaţia lui Copas".
 
Iniţial, autorităţile au acuzat-o pe Copas de agresiune agravată care a provocat vătămări corporale grave, dar cazul ei a fost încadrat la crimă după ce şoferul a fost deconectat de la aparate miercuri.
 
Nepoata lui Piedra a afirmat că stereotipurile despre Mexic şi situaţia de la graniţă ar fi putut contribui la moartea acestuia, şi a declarat pentru postul local de televiziune KDBC-TV, afiliat CBS: "Ei fac presupuneri, văd lucruri poate la ştiri, poate pe reţelele de socializare şi lucruri care nu sunt neapărat adevărate, iar când vin aici, vin fără să ştie cu adevărat".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici