O femeie, medic militar în Ucraina şi mamă a 12 copii, ucisă în război

O femeie în vârstă de 48 de ani, medic militar în Ucraina şi mamă a 12 copii, a fost omorâtă în război, anunţă Sky News.

3726 afișări
Imaginea articolului O femeie, medic militar în Ucraina şi mamă a 12 copii, ucisă în război

O femeie, medic militar în Ucraina şi mamă a 12 copii, ucisă în război

Ministerul Afacerilor Externe din Ucraina şi a arătat recunoştinţa faţă de femeia care a murit în timpul luptelor.

Olga Semidyanova, în vârstă de 48 de ani, a murit în timp ce lupta împotriva ruşilor. Ea a fost medic militar începând din 2014 în Donetsk, o zonă în care au loc confruntări militare de mult timp.

Ea a fost mama a şase copii şi a mai adoptat şase, obţinând astfel titlul de Mama-Eroină.

Este vorba despre un titlu care, pe vremea Uniunii Sovietice, se acorda femeilor cu familii mari.

După căderea URSS, titlul a fost anulat, dar ulterior, în 2001, a fost reintrodus în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici