O fetiţă în vârstă de zece ani, care purta o centură cu explozibili, a fost arestată în Nigeria

Autorităţile din Nigeria au arestat, miercuri, o fetiţă în vârstă de zece ani care purta o centură cu explozibili, relatează postul de televiziune Al-Jazeera, în pagina electronică.

152 afișări
Imaginea articolului O fetiţă în vârstă de zece ani, care purta o centură cu explozibili, a fost arestată în Nigeria

O fetiţă în vârstă de zece ani, care purta o centură cu explozibili, a fost arestată în Nigeria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fetiţa "în vârstă de zece ani ... purta o centură cu explozibili", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mike Omeri. El a precizat că fetiţa a fost arestată în statul Katsina din nordul Nigeriei, împreună cu alte două persoane suspecte, posibil membri ai grupului armat Boko Haram.

Ceilalţi doi suspecţi sunt un bărbat şi o tânără în vârstă de 18 ani.

Aceste informaţii au apărut în timp ce miercuri 13 persoane au fost ucise şi alte 35 au fost rănite când două moschei din statul Yobe din nordul ţării au fost vizate de atacuri.

Boko Haram, care luptă pentru un stat islamic în Nigeria, a comis numeroase atacuri în nordul Nigeriei în ultimele luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici