O infecţie s-a răspândit la bordul unui vas de croazieră britanic, fiind afectate sute de persoane

O infecţie intestinală a afectat sute de pasageri, la bordul unui vas de croazieră britanic, anunţă Centrul american pentru controlul epidemiilor (CDC), citat de site-ul agenţiei Reuters.

10362 afișări
Imaginea articolului O infecţie s-a răspândit la bordul unui vas de croazieră britanic, fiind afectate sute de persoane

O infecţie s-a răspândit la bordul unui vas de croazieră britanic, fiind afectate sute de persoane

Nava de croazieră britanică Balmoral, aparţinând companiei Fred Olsen, a părăsit portul britanic Southampton pe 16 aprilie, pentru o călătorie de 34 de zile care include opriri în Portugalia, Insulele Bermude şi Statele Unite.

O infecţie cauzată de norovirus s-a extins la 153 de pasageri şi la şase membri ai echipajului navei, generând stări de vomă şi diaree. La bordul vasului de croazieră sunt 919 pasageri, alături de sute de membri ai echipajului şi angajaţi.

În prezent, nava se află în Portland, în statul american Maine.

Majoritatea pasagerilor sunt cetăţeni britanici, iar şapte dintre ei au fost plasaţi în carantină într-un spital din Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici