O macara se prăbuşeşte în New York City din cauza unui incendiu

La New York se petrece un incident nemaivăzut de la 9/11 - o macara înaltă instalată pe o clădire în construcţie se prăbuşeşte din cauza unui incendiu şi loveşte o altă clădire din apropiere.

2583 afișări
Imaginea articolului O macara se prăbuşeşte în New York City din cauza unui incendiu

UPDATE - Incendiul a fost stins. Se raportează 5 răniţi 
 

 

Departamentul de pompieri şi primarul din New York transmit  că situaţia este sub control 

 

 

UPDATE - CNN transmite că cele două persoane rănite sunt în stare stabilă. 

Un civil şi un pompier au fost răniţi în urma prăbuşirii unei macarale miercuri dimineaţă în New York City, potrivit unei surse din cadrul Departamentului de Pompieri din New York.

Ambele victime sunt în stare stabilă, a spus sursa.

Ştirea este în curs de actualizare. 

Ştirea iniţială  - O macara se prăbuşeşte în Manhattan 

Autorităţile oraşului New York avertizează persoanele din oraş să evite o zonă din Manhattan miercuri dimineaţă, deoarece utilizatorii de pe reţelele de socializare au distribuit videoclipuri şi imagini cu o macara de construcţii incendiată ce se prăbuşeşte 

„Din cauza prăbuşirii unei macarale, vă rugăm să evitaţi zona 10th Avenue şi 11th Avenue de la West 41 Street la West 42 Street”, a comunicat Departamentul de Poliţie al oraşului New York într-un tweet.

Incidentul a rănit un civil şi un pompier, potrivit Departamentului de Pompieri din New York, care a adăugat că „lucrează activ pentru a stinge incendiul”, citează Fox News

Departamentul de Pompieri din New York

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici