O mamă de 18 ani a încercat să angajeze un asasin pentru a-şi ucide copilul de 3 ani: „Îţi dau 3.000 de dolari”

Poliţia a arestat marţi o mamă în vârstă de 18 ani după ce a încercat să angajeze un asasin plătit pentru a-şi ucide fiul de 3 ani.

1242 afișări
Imaginea articolului O mamă de 18 ani a încercat să angajeze un asasin pentru a-şi ucide copilul de 3 ani: „Îţi dau 3.000 de dolari”

Sursa foto: Twitter

Jazmin Paez a intrat în atenţia autorităţilor după ce a completat un formular pe un site fals de angajare a unui asasin plătit, menit să "prevină solicitările de a comite crime", potrivit unei declaraţii a poliţiei din Miami-Dade.
 
Persoana care coordona site-ul a primit o cerere pentru a pune la cale un asasinat asupra victimei vizate, fiul lui Paez. Operatorul site-ului a contactat poliţia, care a verificat credibilitatea informaţiilor furnizate pe site. După mai multe investigaţii, autorităţile au arestat-o pe Paez marţi seara.
 
Tânăra în vârstă de 18 ani a fost acuzată de solicitare de crimă de gradul întâi şi de utilizarea unui dispozitiv de comunicare în scopuri ilegale de gradul trei, potrivit documentelor judiciare.
 
Paez a folosit un pseudonim pentru a depune cererea pe site-ul fals şi a cerut ca copilul ei să fie dus departe şi "eventual să fie ucis" cât mai curând posibil. Paez a inclus ziua de joi ca termen limită pentru finalizarea misiunii, a declarat poliţia.
 
Autorităţile au dat de urma lui Paez folosind o adresă IP şi un număr de telefon obţinute prin intermediul site-ului fals, care i-au condus la reşedinţa bunicii copilului de 3 ani. Copilul locuia cu bunica sa la momentul respectiv, potrivit poliţiei.
 
Bunica a confirmat identitatea victimei folosind o fotografie prezentată pe site-ul web şi a spus autorităţilor că numărul de telefon aparţinea fiicei sale. Paez s-ar fi mutat în luna mai, dar ar fi vorbit zilnic cu fiul ei la telefon, relatează CNN.
 
Înainte de arestarea lui Paez, un detectiv a contactat numărul de telefon furnizat pe site şi a schimbat o serie de mesaje, acţionând ca asasin plătit. Femeia a confirmat cererea iniţială şi a fost de acord să plătească 3.000 de dolari pentru misiune, a declarat poliţia.
 
Paez a fost plasată în custodie şi adusă pentru interogatoriu la Departamentul de Poliţie Miami-Dade, unde a mărturisit că a pus la cale asasinatul.
 
Mama ar fi spus poliţiei că avea o relaţie amoroasă cu un individ căruia nu-i plăcea că are un fiu şi care s-a despărţit de Paez din acest motiv.
 
Paez a crezut că, angajând un asasin plătit pentru a-şi ucide fiul, va putea restabili relaţia lor, potrivit declaraţiei sub jurământ pe care aceasta înaintat-o poliţiei. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici