O nouă tentativă a protestatarilor albanezi de a pătrunde cu forţa în clădirea Parlamentului de la Tirana | VIDEO

Mai mulţi susţinători ai Partidului Democrat din Albania au încercat joi să intre cu forţa în clădirea Parlamentului, în semn de protest faţă de Guvern, potrivit Euronews.

1017 afișări
Imaginea articolului O nouă tentativă a protestatarilor albanezi de a pătrunde cu forţa în clădirea Parlamentului de la Tirana | VIDEO

O nouă tentativă a protestatarilor din Albania să intre cu forţa în clădirea Parlamentului | VIDEO

Aceasta nu este prima dată când protestatarii încearcă acest lucru. La începutul lunii poliţiştii au trebuit să utilizeze gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a împiedica o tentativă similară.

Protestatarii solicită organizarea de alegeri anticipate pe fondul mai multor acuzaţii de corupţie şi fraudă electorală la adresa Guvernului.

Uniunea Europeană a solicitat autorităţilor de la Tirana să intensifice lupta anticorupţie, în contextul în care Albania urmează să înceapă negocierile de aderare la Blocul comunitar în luna iunie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici