O nouă zi de luptă cu flăcările pentru pompierii români din Grecia. Misiune de stingere a incendiilor, în zona localităţilor Metochi şi Kalyvia

Pompierii români intervin vineri, în a şasea zi a acţiunii din Grecia, pentru stingerea incendiilor din zona localităţilor Metochi şi Kalyvia.

533 afișări
Imaginea articolului O nouă zi de luptă cu flăcările pentru pompierii români din Grecia. Misiune de stingere a incendiilor, în zona localităţilor Metochi şi Kalyvia

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dispozitivul va fi similar celui din zilele trecute, intervenţia asigurându-se cu 6 maşini de stingere, două cisterne şi o dronă. Alături de pompierii români vor fi pompierii din Republica Moldova, care intervin cu două maşini de stingere.

Totodată, 6 salvatori din cadrul Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă vor avea misiunea de a asigura alimentarea autospecialelor cu apă, precum şi crearea de culoare pentru limitarea propagării incendiilor, cu ajutorul drujbelor.

Conform DSU, vineri temperaturile se menţin mai scăzute (maxima de 31 grade C), iar viteza şi direcţia vântului au valori similare zilelor trecute.

Misiunea de stingere a incendiilor este coordonată de autorităţile elene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici