O persoană a decedat, iar traficul feroviar a fost suspendat din cauza unei furtuni puternice în nord-vestul Germaniei

Traficul feroviar şi rutier în nord-vestul Germaniei a fost perturbat duminică de o furtună puternică, care a provocat prăbuşirea mai multor arbori pe liniile de cale ferată şi şosele, iar o persoană a decedat după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina în care se afla victima,informează agenţia Dpa.

763 afișări
Imaginea articolului O persoană a decedat, iar traficul feroviar a fost suspendat din cauza unei furtuni puternice în nord-vestul Germaniei

O persoană a decedat, iar traficul feroviar a fost suspendat din cauza unei furtuni puternice în nord-vestul Germaniei

Părţi din sistemul feroviar din landul german Renania de Nord-Westfalia au fost afectate de o furtună puternică, numită Eberhard, a anunţat operatorul feroviar Deutsche Bahn, care a precizat că toate trenurile pe distanţe lungi şi unele trenuri locale au fost oprite în gări din cauza "multor şine blocate şi pentru a preveni producerea de pagube".

Furtuna a provocat prăbuşirea multor arbori pe liniile de cale ferată din apropierea oraşelor Aachen şi Koln, iar două turnuri de semnalizarea din Wuppertal şi Essen au fost avariate.

Traficul pe autostrăzile A44 şi A4 a fost suspendat parţial din cauza arborilor căzuţi pe carosabil.

Mai multe maşini au fost avariate după ce furtuna a provocat prăbuşirea unor arbori peste parcări în localităţile Bochum şi Dinslaken, iar acoperişul unei case din regiunea Muensterland a fost spulberat de vânt.

În Duisburg, vântul puternic a provocat prăbuşirea unei macarale în fluviul Rin, însă din fericire nu s-a înregistrat victime.

Serviciul german de meteorologie (DWD) a ridicat nivelul de alertă meteo la cel mai ridicat nivel posibil pentru landul Renania de Nord-Westfalia, şi a avertizat că rafale de vânt cu viteze de până la 110 de km/h ar putea să se înregistreze şi în zone joase din landurile Baden-Wuerttemberg şi Bavaria.

În zona localităţii Feldberg din Baden-Wuerttemberg s-au înregistrat chiar viteze ale vântului de până la 150 km/h.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici