O persoană a decedat în urma unui atac cu rachete la Kramatorsk

O persoană a murit în urma unui atac cu rachete ruseşti în oraşul ucrainean Kramatorsk, a anunţat primarul localităţii, potrivit Reuters.

193 afișări
Imaginea articolului O persoană a decedat în urma unui atac cu rachete la Kramatorsk

O persoană a decedat în urma unui atac cu rachete la Kramatorsk

Cel puţin o persoană a fost ucisă marţi într-un atac cu rachete ruseşti asupra centrului oraşului Kramatorsk din estul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional.

Pavlo Kyrylenko, guvernatorul regiunii Doneţk, a declarat că atacul a provocat explozii puternice şi un incendiu într-o clădire rezidenţială.

„Ruşii au lovit partea centrală a oraşului... În prezent se ştie despre cel puţin un civil mort", a scris el pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Echipele de salvare intervin la faţa locului. O fotografie publicată de primarul din Kramatorsk, Oleksandr Honcharenko, arată urmările atacului cu rachete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici