O persoană a murit în urma atacurilor cu drone în Kiev

Cel puţin o persoană a murit în urma unor atacuri cu drone de fabricaţie iraniană în Kiev şi în împrejurimi, au declarat oficialii, citaţi de Reuters.

192 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit în urma atacurilor cu drone în Kiev

O persoană a murit în urma atacurilor cu drone în Kiev

Atacurile au declanşat incendii în mai multe cartiere din Kiev şi au provocat moartea unei persoane.

Primarul Vitali Klitschko a anunţat că trupul unui rezident a fost recuperat când serviciile de urgenţă au stins un incendiu în districtul istoric Podil din capitală.

Conform acestuia, un incendiu a avut loc într-o clădire de apartamente din Podil. El a mai spus că două persoane au fost rănite într-o clădiriede apartamente din districtul Darnytskyi, în estul oraşului.

Alte două persoane au fost rănite în districtul Shevchenkivskyi.

Şeful administraţiei militare de la Kiev, Serhiy Popko, a descris asaltul ca fiind un „atac în masă” al dronelor Shahed, de fabricaţie iraniană.

„Forţele antiaeriene au identificat şi distrus aproximativ 10 ţinte străine”, a scris Popko pe Telegram.

Imaginile de pe site-ul administraţiei militare arătau clădiri cu zone arse sau faţade deteriorate.

Cele trei zile de atacuri au coincis cu un summit NATO din Lituania, lăudat de preşedintele Volodimir Zelenski pentru că a oferit Ucrainei „o bază de securitate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
murit,
atacuri,
kiev

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici