O plajă din insula grecească Lefkada, DISTRUSĂ de cutremur. IMAGINI înainte şi după seism - FOTO, VIDEO

Plaja Egremni, una dintre cele mai frumoase destinaţii turistice din lume, situată pe insula Lefkada din Grecia, a fost distrusă de cutremurul care a lovit sud-estul Greciei, marţi dimineaţa.

139795 afișări
Imaginea articolului O plajă din insula grecească Lefkada, DISTRUSĂ de cutremur. IMAGINI înainte şi după seism - FOTO, VIDEO

O plajă din insula Lefkada a fost distrusă de cutremur. FOTO VIDEO dinainte şi după cutremur (Imagine: reveal-greece.com)

Votată ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din lume de către specialiştii care întocmesc ghidurile de călătorie, pitoreasca plajă Egremni de pe insula Lefkada nu mai există, ca urmare a cutremurului care a lovit insula Lefkada, transmite pappaspost.com.

Seismul de marţi, care a dus la decesul a două femei pe insula Lefkada, a provocat desprinderea din munte a unor bolovani uriaşi care au căzut peste plaja Egremni, distrugând-o în totalitate. În urma cutremurului, întregul peisaj al zonei s-a schimbat.

Momentul cutremurului şi distrugerea plajei au fost filmate de un pescar care era cu barca în apropierea plajei.

Plaja Egremni era una dintre cele mai apreciate destinaţii turistice de pe insula Lefkada fiind recunoscută pentru cele peste 300 de trepte care trebuiau coborâte pentru a se ajunge de pe faleză pe plaja luxuriantă. Plaja Egremni avea un nisip foarte fin şi o apă albastră extraordinar de curată.

IMAGINI înainte de cutremur:

IMAGINI după cutremur:

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici