O profesoară a ucis trei persoane într-o universitate din Alabama - VIDEO

O profesoară a deschis vineri focul într-o universitate din Alabama, omorând trei persoane şi rănind alte trei, după ce a aflat că nu a obţinut titularizarea.

14 afișări
Imaginea articolului O profesoară a ucis trei persoane într-o universitate din Alabama - VIDEO

O profesoară a ucis trei persoane într-o universitate din Alabama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un purtător de cuvânt al universităţii aflate în oraşul Huntsville a declarat că poliţia a arestat o persoană şi a reţinut o a doua, după ce a încheiat operaţiunile de căutare în campusul universităţii.

"În acest moment, avem trei decese confirmate şi trei răniţi", a precizat Ray Garner, adăugând că doi dintre răniţi se află în stare critică, în timp ce al treilea este stabil.

Canalul de televiziune local WAFF a afirmat că autorul atacului este o profesoară care a deschis focul la scurt timp după ce a aflat, într-o şedinţă a departamentului de biologie, că nu va obţine titularizarea. WAFF a adăugat că toate cel trei persoane ucise sunt angajaţi ai universităţii.

Cotidianul local Huntsville Times a afirmat că persoanele arestate sunt profesoara care a declanşat atacul şi soţul acesteia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici