O republicană din Parlamentul SUA l-a jignit pe şeful diplomaţiei britanice

  • O reprezentantă a Parlamentului SUA, membră a Partidului Republican, l-a jignit pe şeful diplomaţiei britanice.
  • Parlamentara a reacţionat la solicitarea britanicului privind alocarea de fonduri ale SUA pentru Ucraina.
442 afișări
Imaginea articolului O republicană din Parlamentul SUA l-a jignit pe şeful diplomaţiei britanice

O republicană din Parlamentul SUA l-a jignit pe şeful diplomaţiei britanice

Mesajul jignitor aparţine parlamentarei Marjorie Taylor Greene, potrivit Sky News. Ea a reacţionat atunci când a fost întrebată de ajutorul pentru Ucraina şi de solicitarea şefului diplomaţiei britanice, David Cameron.

Partidul Republican a încercat să blocheze ajutorul financiar pentru Ucraina. Anterior, David Cameron a declarat pentru site-ul american The Hill că pachetul de finanţare de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina „contează foarte mult pentru securitatea Regatului Unit şi pentru securitatea europeană”.

„Acest lucru este personal pentru mine. Bunicul meu a luat cu asalt plajele din Normandia sub focul de acoperire al navelor de război americane. Şi în calitate de prim-ministru, am ordonat armatei britanice să se alăture SUA pentru a alunga Statul Islamic din Siria şi Irak”, a spus Cameron.

Autorităţile britanice au refuzat să comenteze declaraţia lui Marjorie Taylor Greene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici