O româncă a murit în Spania, în urma furtunii Gloria. Femeia dormea într-un parc, alături de soţul ei - VIDEO

O femeie de 54 de ani, originară din România, care dormea de mai mult timp într-un parc din oraşul Gandia, a murit din cauza unei furtuni care a afectat estul Spaniei, relatează ABC.

13032 afișări
Imaginea articolului O româncă a murit în Spania, în urma furtunii Gloria. Femeia dormea într-un parc, alături de soţul ei - VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @avamet

Potrivit unor surse din cadrul administraţiei municipale, femeia dormea de mai mult timp într-un parc din oraş, alături de soţul ei. Amândoi au refuzat să fie cazaţi în adăposturi pentru persoane nevoiaşe.

Cadavrul femeii a fost descoperit luni dimineaţă, cauza probabilă a morţii fiind hipotermia, potrivit administraţiei oraşului, care a precizat că o autopsie va fi efectuată pentru a stabili cu exactitate cauza morţii.

Furtuna „Gloria” a afectat, începând de duminică, estul peninsulei Iberice şi Insulele Baleare.

În zonă s-au înregistrat rafale puternice de vânt, ninsori şi ploi abundente, astfel că a fost necesară închiderea aeroportului Alicante, relatează site-ul agenţiei Reuters.

De asemenea, un bărbat a murit în regiunea Asturia după ce a fost lovit de un vehicul pe o şosea înzăpezită.

Parcurile din Madrid au fost închise publicului, iar autorităţile din Barcelona au recomandat populaţiei să evite plajele din cauza valurilor înalte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici