O româncă a primit 1.000 de euro pentru a întreţine relaţii cu Berlusconi

O damă de companie care probabil este româncă a primit 1.000 de euro pentru a petrece o noapte cu premierul Italiei, Silvio Berlusconi, declară omul de afaceri Gianpaolo Tarantino, audiat în ancheta privind petrecerile organizate în reşedinţele premierului italian, relatează Corriere della Sera.

81 afișări
Imaginea articolului O româncă a primit 1.000 de euro pentru a întreţine relaţii cu Berlusconi

O româncă a primit 1.000 de euro pentru a întreţine relaţii cu Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tarantini, suspectat că se ocupa de invitarea unor dame de companie la petrecerile organizate în vilele lui Berlusconi, a fost interogat de procurorii din Bari după ce Patrizia D'Addario, o femeie de 42 de ani, a oferit detalii picante despre relaţia ei cu şeful Guvernului italian.

În cursul audierilor, Tarantini a dezvăluit că a adus aproximativ 30 de femei la petrecerile premierului italian, explicând că unele au primit câte 1.000 de euro pentru "servicii sexuale".

Printre damele de companie care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu premierul italian în perioada septembrie 2008 - ianuarie 2009 se numără vedete TV din Italia precum Barbara Guerra sau Carolina Marconi, dar apare şi o damă de companie care probabil este româncă.

Potrivit lui Tarantini, Ioana Vişan, cunoscută şi sub numele de Ana, ar fi primit 1.000 de euro pentru a întreţine raporturi sexuale cu Silvio Berlusconi.

Tarantini afirmă că el le oferea bani damelor de companie care se întâlneau cu Berlusconi fără ca premierul să ştie acest lucru.

De altfel, Berlusconi declara recent că el nu a oferit niciodată bani unei femei pentru a se întâlni cu ea.

Ioana Vişan, în vârstă de 20 de ani, s-a declarat "şocată" de afirmaţiile lui Tarantini: "Vreau să mă consult cu avocatul meu. Sunt şocată", i-a spus Ioana Vişan unei prietene.

Procurorii cer Corriere della Sera să ofere stenogramele conversaţiilor

Procurorii italieni doresc să afle cine a dezvăluit presei declaraţiile făcute în timpul audierilor de către Gianpaolo Tarantini, cerând ziarului Corriere della Sera să prezinte stenogramele conversaţiilor.

Un lider din cadrul formaţiunii lui Silvio Berlusconi a criticat dur, joi, apariţia în presă a declaraţiilor oferite în faţa procurorilor de către Gianpaolo Tarantini, audiat în cazul damelor de companie care ar fi avut relaţii cu premierul italian.

Ziarul Corriere della Sera a publicat joi extrase din declaraţiile oferite de Tarantini, omul de afaceri dezvăluind că a adus 30 de femei la 18 petreceri organizate în reşedinţe ale lui Silvio Berlusconi, fără ca premierul să ştie că invitatele erau plătite.

Coordonatorul Partidului Popolo della Liberta (PdL), Sandro Bondi, a criticat dur "unele publicaţii" din Italia, acuzându-le că difuzează materiale "obscure" care ameninţă "viaţa democratică din Italia".

Cazul a fost criticat şi de noul procuror-şef din Bari, oraşul unde are loc ancheta privind petrecerile organizate în reşedinţele premierului.

"Dezvăluirea informaţiilor provoacă daune importante", a reacţionat procurorul Antonio Laudati.

Un alt procuror a cerut Corriere del Mezzogiorno, filiala regională a Corriere della Sera, să trimită poliţiei copii ale stenogramelor conversaţiilor pe care Gianpaolo Tarantini le-a avut cu procurorii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici