O româncă, salvată dintr-un râu, în Sicilia

O româncă a fost salvată, vineri, din apele unui râu din Sicilia, după ce casa ei s-a prăbuşit din cauza inundaţiilor de amploare care afectează provincia Messina şi care s-au soldat cu cel puţin 17 morţi, relatează site-ul LiveSicilia.it.

24 afișări
Imaginea articolului O româncă, salvată dintr-un râu, în Sicilia

O româncă, salvată dintr-un râu, în Sicilia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului citat, românca a fost salvată cu elicopterul echipelor de intervenţie în localitatea siciliană Scaletta Zanclea, după ce locuinţa ei s-a prăbuşit din cauza inundaţiilor din provincia Messina.

Românca salvată a fost transportată la spital, având o fractură la un picior. Potrivit echipajului de intervenţie, starea româncei nu este gravă.

Cel puţin 17 persoane au murit şi 35 sunt dispărute din cauza vremii nefavorabile şi alunecărilor de teren din provincia siciliană Messina. Numărul sinistraţilor este de cel puţin 415 persoane. Autorităţile se tem totuşi că bilanţul victimelor ar putea creşte, unele zone din Sicilia fiind în continuare izolate de restul ţării.

Legăturile dintre sudul oraşului Messina şi restul Siciliei sunt întrerupte, autostrada şi calea ferată fiind blocate de o alunecare de teren.

Capitala Siciliei a fost, de asemenea, afectată, mai mulţi şoferi rămânând blocaţi în maşini din cauza condiţiilor meteorologice, iar serviciul de urgenţă al unui spital fiind inundat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici