O româncă şi un bulgar, arestaţi pe un aeroport din Roma pentru trafic de droguri

Aproximativ 18 kilograme de cocaină au fost depistate asupra unei românce şi a unui bulgar pe un aeroport din Roma, în timp ce ei se întorceau din Brazilia.

460 afișări
Imaginea articolului O româncă şi un bulgar, arestaţi pe un aeroport din Roma pentru trafic de droguri

O româncă şi un bulgar, arestaţi pe un aeroport din Roma pentru trafic de droguri (Imagine: Mediafax foto/AFP)

O româncă şi un bulgar au fost arestaţi pe aeroportul Leonardo da Vinci din Roma în momentul în care reveneau după o călătorie în Brazilia, a relatat vineri postul de televiziune bTV, citat de The Sofia Echo în pagina online.

Ei au declarat că nu ştiu modalitatea în care cocaina a ajuns în posesia lor, deşi stupefiantele au fost găsite în compartimente speciale ale bagajelor lor.

Cei doi tineri au fost acuzaţi de trafic de droguri.

Conform poliţiei de frontieră italiene, de la începutul lui 2012, traficul de droguri s-a intensificat. În doar câteva zile, şapte persoane care veneau din Brazilia au fost arestate pe aeroport, sub acuzaţia de trafic de droguri, 30 de kilograme de cocaină fiind confiscate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici