O sectă ce practica orgii a fost anihilată în Rusia

Poliţia a anihilat o sectă formată din aproximativ 100 de persoane, condusă de un fost psihiatru şi care organiza orgii, a anunţat presa rusă.

183 afișări
Imaginea articolului O sectă ce practica orgii a fost anihilată în Rusia

O sectă ce parctica orgii a fost anihilată în Rusia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Adepţii Fundaţiei pentru evoluţia sinelui "erau încurajaţi şi supuşi presiunii psihologice pentru a avea raporturi sexuale fără limită unii cu alţii, inclusiv în prezenţa minorilor", au declarat anchetatorii din regiunea Orenburg (sud).

Liderul acestui grup este un psihiatru, Viaceslav Vesnin, potrivit presei ruse.

Site-ul Lifenews.ru a publicat o înregistrare video confiscată de poliţie care prezintă o tânără dezbrăcându-se în timpul unui dans în faţa unui tânăr, în timp ce mai mulţi copii recită poeme obscene în aplauzele adulţilor.

În total, 108 persoane au fost arestate în timp ce se reuniseră pentru o sesiune, a explicat şeful poliţiei care se ocupă de lupta împotriva extremismului la Orenburg, Bazargalei Iermekov, citat de Komsomolskaia Pravda.

O anchetă este în curs pentru "atentat la pudoare" şi "organizarea unei mişcări ce aduce atingere drepturilor cetăţenilor".

În Rusia, numărul sectelor a crescut după căderea URSS în 1991.

Între 2007 şi 2008, un cult creştin ortodox a petrecut opt luni într-un buncăr subteran, crezând că sfârşitul lumii se apropie. În Siberia, Visarion, un fost poliţist care se prezenta ca o reîncarnarea lui Iisus, a reunit în jurul lui mii de credincioşi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici