Oamenii care au evitat tragedia: Unii pasageri nu s-au îmbarcat în MH17 pentru a face economii sau a rămâne alături de familie - VIDEO

Unii pasageri nu s-au mai îmbarcat în avionul malaysian prăbuşit în estul Ucrainei fie pentru că au întârziat, fie din dorinţa de a face economii sau a călători împreună cu familia şi nu le vine să creadă că au evitat tragicul zbor în care au murit 298 de persoane.

4174 afișări
Imaginea articolului Oamenii care au evitat tragedia: Unii pasageri nu s-au îmbarcat în MH17 pentru a face economii sau a rămâne alături de familie - VIDEO

Oamenii care au evitat tragedia: Unii pasageri nu s-au îmbarcat în MH17 pentru a face economii sau a rămâne alături de familie

Când a aflat că nu se va afla în acelaşi avion împreună cu soţia sa, Nour Azaani, şi copilul în vârstă de trei luni, Barry Sim s-a adresat agenţiei unde rezervase biletele.

"Călătoresc, de regulă, cu Malaysia Airlines şi i-am solicitat agentului să îmi rezerve biletul la acelaşi zbor, împreună cu familia", a relatat Barry, citat de cotidianul Algemeen Dagblad.

Avionul era însă plin, iar Barry nu a mai reuşit să găsească un bilet pentru zborul care a plecat joi după-amiază de la Amsterdam, astfel că a decis să transfere biletele soţiei şi fiicei la zborul de joi seară. "Nu doream să călătorim separat", a mai povestit el. Barry se declară "uşurat" şi "binecuvântat" şi spune că gândurile sale se îndreaptă spre familiile numeroaselor victime ale tragediei.

La rândul său, Maarten de Jonge, în vârstă de 29 de ani, membru într-o echipă profesionistă de ciclism din Malaysia, a scăpat din catastrofa produsă în estul Ucrainei.

"În ultimul moment, am ales un zbor care pleca duminică, deoarece era cu 300 de euro mai ieftin. Mai era un singur loc liber, l-am rezervat imediar", a povestit el pentru presa olandeză. "Dorinţa de a face economii mi-a salvat viaţa", adaugă tânărul.

Altă familie, care urma să ajungă în Australia, cu escală la Kuala Lumpur, pentru o înmormântare, a ajuns cu întârziere la aeroport pentru a cumpăra biletele la zborul MH17. "Este ireal", declară o femeie, pentru postul de televiziune local AT5, având în braţe o fetiţă. "Nu-mi vine să cred", mai spune femeia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici