Tragedia din Ucraina în imagini: Locul unde s-a prăbuşit avionul cu 298 de oameni la bord - GALERIE FOTO

Numeroase imagini de la accidentul aviatic în care un avion malaysian de pasageri având la bord 298 de persoane s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia au fost făcute publice, arătând resturile aeronavei şi locul tragediei.

4699 afișări
Imaginea articolului Tragedia din Ucraina în imagini: Locul unde s-a prăbuşit avionul cu 298 de oameni la bord - GALERIE FOTO

Tragedia din Ucraina îmagini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Toţi pasagerii aeronavei au murit.

GALERIE FOTO

Prăbuşirea avionului este "un act terorist", afirmă preşedintele Petro Poroşenko, referindu-se la presupusa implicare a insurgenţilor proruşi în acest incident. Avionul a dispărut de pe radare în timp ce zbura la altitudinea de croazieră de circa 10.000 de metri.

Miliţiile separatiste şi pompierii sosiţi la locul prăbuşirii avionului de pasageri au recuperat cutiile negre ale aeronavei, afirmă surse citate de CNN.

Liderii din întreaga lume sunt şocaţi de accident şi îşi arată sprijinul faţă de Ucraina şi rudele victimelor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici