Oamenii dansează împreună pe stradă, într-un orăşel din Anglia, pentru a-i înveseli pe cei izolaţi

  • În Anglia, oamenii dansează împreună pe stradă, dar păstrează distanţa
  • O instructoare de fitness este cea care a organizat sesiunile de dans
  • În Marea Britanie sunt aproape 30.000 de cazuri de coroavirus raportate
564 afișări

Străzile care duc spre magazinul unde îţi faci cumpărăturile sunt pustii acum. Te provoc să-ţi imaginezi că într-una din zilele de carantină îţi vor ieşi în cale mai mulţi oameni care dansează.

O să crezi ca pandemia a fost un vis neplăcut şi că tocmai te-ai trezit într-o lume mai veselă. Cam aşa arată fiecare zi pentru locuitorii unei străzi din Anglia. Muzica răsună ca la o petrecere în timp ce, în dreptul fiecărei locuinţe, vezi câte un dansator plin de energie.

Asta se întâmplă de când o instructoare de fitness şi-a convins vecinii să iasă din case pentru o sesiune de dans care durează 10 minute. În felul acesta oamenii îşi arată solidaritatea faţă de cei izolaţi şi transmit un mesaj: Suntem separaţi, dar împreună! Imaginile cu dansatorii au devenit virale pe internet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici