Obama îndeamnă alegătorii să se mobilizeze pentru a vota cu Hillary Clinton: "Dacă nu mergeţi la vot, acest lucru îl va favoriza pe Trump"

Preşedintele SUA, democratul Barack Obama, a îndemnat alegătorii să se mobilizeze pentru a vota cu Hillary Clinton, candidatul Partidului Democrat la preşedinţie, reiterând că, în opinia lui, republicanul Donald Trump nu are calităţile necesare pentru a conduce Statele Unite.

955 afișări
Imaginea articolului Obama îndeamnă alegătorii să se mobilizeze pentru a vota cu Hillary Clinton: "Dacă nu mergeţi la vot, acest lucru îl va favoriza pe Trump"

Obama îndeamnă alegătorii să se mobilizeze pentru a vota cu Hillary Clinton: "Dacă nu mergeţi la vot, acest lucru îl va favoriza pe Trump"

"Dacă nu mergeţi la vot, acest lucru îl va favoriza pe Donald Trump", a declarat Obama într-un interviu acordat emisiunii radiofonice "Steve Harvey Morning Show", informează cotidianul Le Figaro.

"Dacă votaţi cu un candidat care nu are nicio şansă de a câştiga, acesta va fi un vot pentru Trump", a subliniat liderul de la Casa Albă, referindu-se la candidatul libertarian Gary Johnson şi la Jill Stein, reprezentantul Partidului Verzilor în cursa prezidenţială.

Barack Obama a reiterat că Donald Trump, candidatul republican, "nu îndeplineşte calităţile necesare" pentru a fi preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

"Miza scrutinului prezidenţial este tot ce nu am reuşit să realizăm în aceşti opt ani. Nu vreau ca alegătorii să stea acasă în ziua scrutinului gândind că este un moment mai puţin important decât în 2008 sau în 2012", a subliniat liderul american.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici