Obama se mai rătăceşte prin Casa Albă

Preşedintele american Barack Obama se simte "în largul său" la Casa Albă, unde locuieşte de doar două zile, chiar dacă s-a văzut obligat la un moment dat să ceară indicaţii pentru a se deplasa în clădirea istorică, a declarat purtătorul său de cuvânt.

10 afișări
Imaginea articolului Obama se mai rătăceşte prin Casa Albă

Obama se mai rătăceşte prin Casa Albă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La sfârşitul primei nopţi, el a fost nevoit să întrebe pe cineva pe unde trebuia să meargă apoi", a spus purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Robert Gibbs. "Este o casă destul de mare", a adăugat el.

"Îl cunosc pe preşedinte de mult timp şi părea că se simte foarte în largul său ieri (miercuri)", a subliniat în acelaşi timp Gibbs, care a precizat că, după luni de separare în timpul campaniei electorale, preşedintele aprecia faptul că se afla lângă soţia sa Michelle şi cele două fiice ale sale Sasha şi Malia, de şapte şi, respectiv, zece ani.

"Cred că apreciază că locuieşte deasupra biroului", a apreciat purtătorul de cuvânt care lucrează cu Obama de patru ani.

"Ieri, între două evenimente, el a urcat la etaj pentru a cina cu (familia sa) şi cred că este foarte important pentru el ca tată", a continuat Gibbs.

Joi, în timpul unei vizite surpriză pentru a saluta jurnaliştii de la Casa Albă, Obama a refuzat să răspundă la întrebări de ordin politic, dar a făcut câteva dezvăluiri: a început să folosească sala de exerciţii fizice de la Casa Albă, dar nu a început încă să practice sportul său favorit, baschetul, "pentru că este foarte frig".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici