Obama şi Bush au ajuns la Capitoliu cu o întârziere de zece minute

Barack Obama şi George W. Bush au ajuns cu o întârziere de zece minute la Capitoliu, unde preşedintele ales urmează să depună jurământul de învestire în funcţie, relatează Sky News.

29 afișări
Imaginea articolului Obama şi Bush au ajuns la Capitoliu cu o întârziere de zece minute

Obama şi Bush au ajuns la Capitoliu cu o întârziere de zece minute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

George W. Bush a părăsit Casa Albă definitiv şi l-a condus pe succesorul său la Capitoliu, ajungând cu o întârziere de zece minute.

Preşedintele şi succesorul său, care s-au deplasat cu o limuzină blindată, au trecut pe lângă sutele de persoane aflate în spatele barierelor de securitate.

În convoiul de autovehicule s-au aflat şi actualul vicepreşedinte, Dick Cheney, şi succesorul său, Joe Biden.

Stirileprotv.ro transmit marţi ceremonia de învestire a lui Barack Obama, de la 18:30.

Citeşte şi:

Obama va vorbi în discursul său de învestitură despre o ţară unită

Obama a sosit la Casa Albă, unde se va întâlni cu Bush

Bush a părăsit definitiv Casa Albă

Serviciile americane de securitate anchetează o "posibilă ameninţare"

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici