Obama şi Medvedev au mers împreună la un restaurant de hamburgeri - VIDEO, FOTO

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, şi omologul său rus, Dmitri Medvedev, şi-au oferit o pauză de masă joi la prânz, la un restaurant de hamburgeri din sudul Washingtonului.

28 afișări
Imaginea articolului Obama şi Medvedev au mers împreună la un restaurant de hamburgeri - VIDEO, FOTO

Obama şi Medvedev au mers împreună la un restaurant de hamburgeri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obama şi Medvedev, care petrec o mare parte a zilei împreună pentru întrevederi axate pe economie, au urcat în aceeaşi limuzină la Casa Albă şi au plecat în convoi către Arlington (Virginia), la cinci minute de mers de cealaltă parte a râului Potomac.

Convoiul escortat de poliţie s-a oprit în faţa restaurantului "Ray's Hell Burger", specializat în hamburgeri şi fripturi, unde cei doi preşedinţi au intrat.

Ei s-au aşezat la aceeaşi măsuţă şi au comandat cheeseburgeri: Obama a optat pentru unul cu ceapă, salată, roşii şi murături, în timp ce Medvedev a vrut unul cu ceapă, ardei verde mexican şi ciuperci.

Cei doi lideri au împărţit apoi o porţie de cartofi prăjiţi. Obama a băut un ceai cu gheaţă, iar Medvedev o Coca-Cola, potrivit jurnaliştilor care îi însoţesc.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici