Occidentali neserioşi? O monitorizare arată că SUA şi Germania au trimis Ucrainei mai puţine arme decât au promis

Institutul Kiel susţine că SUA şi Germania nu şi-au ţinut cuvântul dat.

625 afișări
Imaginea articolului Occidentali neserioşi? O monitorizare arată că SUA şi Germania au trimis Ucrainei mai puţine arme decât au promis

Occidentali neserioşi? O monitorizare arată că SUA şi Germania au trimis Ucrainei mai puţine arme decât au promis

Nu este zi în care occidentalii să nu anunţe livrări de armament către Ucraina. Totuşi, ar exista diferenţe între vorbe şi fapte.

„Volumul de arme promise, inclusiv cele grele, a crescut semnificativ în ultimele săptămâni în comparaţie cu actualizarea anterioară a datelor din 18 mai. Totuşi, diferenţa dintre armele promise şi cele livrate efectiv poate fi foarte mare.

Dintre principalii furnizori, Statele Unite şi Germania în special au promis mult mai mult decât au livrat, chiar dacă în termeni absoluti Statele Unite au livrat deja arme pentru o valoare de aproximativ 10 ori mai mare decât cea a Germaniei”, scrie Institutul Kiel, în ultimul său buletin care monitorizează livrările de arme către Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici