Oficial militar american: Statele Unite nu suplimentează semnificativ efectivele din Irak şi Siria

Statele Unite nu vor suplimenta în mod semnificativ efectivele militare din Irak şi Siria, afirmă un comandant al armatei americane, generalul Stephen Townsend.

221 afișări
Imaginea articolului Oficial militar american: Statele Unite nu suplimentează semnificativ efectivele din Irak şi Siria

Oficial militar american: Statele Unite nu suplimentează semnificativ efectivele din Irak şi Siria (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

"Nu cred că vom asista la suplimentări de trupe, deoarece actualele operaţiuni din Irak şi Siria funcţionează", a declarat generalul Stephen Townsend, în cursul unei teleconferinţe cu oficiali de la Pentagon.

"Dar, chiar şi în eventualitatea în care aducem trupe suplimentare, vom colabora cu partenerii locali, atât în Irak, cât şi în Siria", a subliniat comandantul trupelor americane de pe teritoriul irakian.

O coaliţie internaţională coordonată de Statele Unite desfăşoară operaţiuni antiteroriste în Siria şi Irak.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici