Oficiali militari din anturajul lui Kim Jong-Un, surprinşi râzând tare în spatele acestuia - FOTO

Oficiali militari din anturajul liderului nord-coreean Kim Jong-Un au fost fotografiaţi râzând foarte tare în spatele acestuia, stârnind temeri în legătură cu riscul unor noi execuţii dacă dictatorul nord-coreean ar fi deranjat de această situaţie, scrie Il Messaggero, în ediţia online.

5132 afișări
Imaginea articolului Oficiali militari din anturajul lui Kim Jong-Un, surprinşi râzând tare în spatele acestuia - FOTO

Oficiali militari din anturajul lui Kim Jong-Un, surprinşi râzând tare în spatele acestuia - FOTO (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Kim Jong-Un a vizitat zilele trecute o fermă situată în apropiere de Phenian. Liderul stalinist este fotografiat în timp ce râde foarte puternic la intrarea în fermă şi apoi uitându-se la roşii.

Însă şi oficiali militari care îl însoţeau pe Kim Jong-Un par să râdă foarte tare în spatele dictatorului.

FOTO

Analiştii străini cred că, cel mai probabil, oficialii militari se forţau să râdă la glumele liderului nord-coreean, pentru a nu se expune pedepselor. Nu este exclus ca unii dintre ei să nu se fi putut abţine de la râs, situaţie în care se expun unor pedepse crunte, care pot merge până la execuţii.

Presa a relatat recent că Hyon Yong Chol, şeful Statului Major al armatei nord-coreene, a fost executat cu un tun de artilerie pentru că nu a fost atent la un discurs al lui Kim Jong-Un.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici