OMS: Cel puţin 213 persoane au murit în conflictul din apropierea capitalei Libiei

Cel puţin 213 persoane au murit în conflictul izbucnit în urmă cu două săptămâni în apropierea capitalei libiene Tripoli, a informat vineri Organizaţia Mondială a Sănătăţii, relatează site-ul agenţiei Dpa.

307 afișări
Imaginea articolului OMS: Cel puţin 213 persoane au murit în conflictul din apropierea capitalei Libiei

OMS: Cel puţin 213 persoane au murit în conflictul din apropierea capitalei Libiei

Peste 1.000 de persoane au fost rănite în violenţe, a adăuat agenţia, avertizând împotriva atacurilor asupra civililor.

"Alte două ambulanţe au fost afectate. Facem apel tuturor părţilor din Libia să protejeze civilii, angajaţii în domeniul sănătăţii şi spitalele. Nu acestea sunt ţintele", au afirmat reprezentanţii Organizaţiei pe Twitter.

Confruntări militare de amploare au loc la periferia capitalei Libiei între grupul paramilitar Armata Naţională Libiană, condus de mareşalul Khalifa Haftar, şi trupele Guvernului de uniune naţională recunoscut de comunitatea internaţională.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici