Operaţiunea dramatică de salvare din Spania: Copilul căzut pe 13 ianuarie într-un puţ a fost găsit mort

Echipele de intervenţie au găsit corpul copilului de doi ani căzut pe 13 ianuarie într-un puţ de explorare cu adâncimea de peste 70 de metri, în provincia spaniolă Malaga, informează cotidianul El Mundo.

4560 afișări
Imaginea articolului Operaţiunea dramatică de salvare din Spania: Copilul căzut pe 13 ianuarie într-un puţ a fost găsit mort

Operaţiunea dramatică de salvare din Spania: Copilul, căzut pe 13 ianuarie într-un puţ, a fost găsit mort

Autorităţile au lucrat permanent pentru a reuşi scoaterea lui Julen din puţul cu diametrul de 25 de centimetri. A fost forat un puţ paralel, iar corpul copilului a fost găsit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, la adâncimea de 71 de metri.

Julen, în vârstă de doi ani, a căzut în puţ pe 13 ianuarie, în timp ce se plimba cu familia pe un deal din zona Totalan, în provincia Málaga.

"Din nefericire, sâmbătă la ora 1.25 (2.25, ora României), echipele de salvare au ajuns la adâncimea la care se afla copilul şi au găsit corpul neînsufleţit al acestuia. A fost activată comisia de anchetă. Transmit condoleanţe familiei", a declarat un oficial local, Alfonso Rodríguez Gómez de Celis.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici