Opt cetăţeni străini au murit în atacurile teroriste din Bombay

Opt cetăţeni străini au fost ucişi, iar alţi 22 au fost răniţi în atacurile teroriste din Bombay, conform unui bilanţ anunţat vineri de seviciile de securitate indiene.

14 afișări
Imaginea articolului Opt cetăţeni străini au murit în atacurile teroriste din Bombay

Opt cetăţeni străini au murit în atacurile teroriste din Bombay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Au murit trei cetăţeni germani, un japonez, un canadian şi un australian", a anunţat M.L. Kumawat, şeful Serviciului indian pentru securitatea internă. Naţionalităţile celorlalte două victime nu se cunosc.

Un bilanţ anterior menţiona moartea a şapte străini - doi australieni, un britanic, un japonez, un german, un canadian şi un italian.

Bilanţul se bazează pe rapoartele forţelor speciale care au avut rolul eliberării hotelurilor ocupate de terorişti.

Kumawat a enumerat şi naţionalităţile celor 22 de străini răniţi: "trei germani, un chinez, doi americani, cinci britanici, un norvegian, un spaniol, un canadian, un finlandez, un australian, un italian, un filipinez şi un cetăţean din Oman". Naţionalitatea altor doi răniţi nu a fost încă stabilită.

Potrivit celui mai recent bilanţ al autorităţilor indiene, 130 de persoane au fost ucise în atacurile teroriste care au vizat oraşul Bombay, iar 300 de persoane au fost rănite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici