Opt lideri operaţionali ai reţelei teroriste Stat Islamic, ucişi în Irak

Opt lideri operaţionali ai reţelei teroriste Stat Islamic au murit în urma unor raiduri aeriene efectuate în Irak, anunţă Televiziunea publică de la Bagdad, citată de postul Al Jazeera.

3701 afișări
Imaginea articolului Opt lideri operaţionali ai reţelei teroriste Stat Islamic, ucişi în Irak

Opt lideri operaţionali ai reţelei teroriste Stat Islamic, ucişi în Irak (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Avioane F-16 au omorât zeci de terorişti, inclusiv opt comandanţi ai organizaţiei Daesh (Stat Islamic), în raidurile aeriene efectuate în provinciile Hawija şi Anbar", anunţă armata irakiană.

Forţele irakiene au lansat de câteva zile o ofensivă de amploare asupra oraşului Ramadi, capitala provinciei Anbar, pentru eliminarea combatanţilor reţelei Stat Islamic. Operaţiuni similare au loc în Hawija, oraş situat la 210 kilometri nord de Bagdad.

Reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic ocupă vaste regiuni din Irak şi Siria, unde a instaurat un "califat".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici