Opt membri ai clanului mafiot Luchese, arestaţi de FBI la New York

Agenţii FBI au arestat, luni, opt membri ai clanului mafiot Luchese din New York, acuzaţi de infracţiuni legate de jocuri de noroc şi trafic de droguri.

64 afișări
Imaginea articolului Opt membri ai clanului mafiot Luchese, arestaţi de FBI la New York

Opt membri ai clanului mafiot Luchese, arestaţi de FBI la New York

Printre suspecţii arestaţi se numără şi Anthony Croce, unul dintre capii clanului Luchese, a declarat procurorul federal Michael Garcia, precizând că acesta riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare, pentru acuzaţii legate de jocurile de noroc.

Alţi trei suspecţi riscă pedepse mai grele, cuprinse între cinci şi 40 de ani de închisoare, în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi de trafic cu cocaină.

Poziţia celor cinci familii mafiote din New York - printre care se numără, în afară de clanul Luchese, şi familiile Bonanno, Colombo, Gambino şi Genovese - a fost slăbită în ultimii zece ani de moartea liderilor lor istorici, dar şi de mărturisirile unora dintre membrii clanurilor, care au permis o serie de arestări.

Fiul celebrului cap al mafiei new-york-eze John Gotti a fost arestat în august de FBI şi urmează să fie judecat în Florida, riscând o condamnare pe viaţă pentru trafic de droguri, extorcare şi implicare în trei asasinate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici