Opt morţi într-un accident de autobuz în Argentina, în apropiere de Cascada Iguazu

Opt persoane au murit şi alte 20 au fost rănite într-o coliziune între un autobuz şi un camion, în regiunea Cascadei Iguazu din provincia Misiones, în nord-estul Argentinei, a anunţat miercuri primarul oraşului Montecarlo.

176 afișări
Imaginea articolului Opt morţi într-un accident de autobuz în Argentina, în apropiere de Cascada Iguazu

Opt morţi într-un accident de autobuz în Argentina, în apropiere de Cascada Iguazu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Şase dintre victime au murit pe loc, iar alte două au decedat ulterior. Sunt 20 de răniţi", a declarat Cesar Barreto, primarul din Montecarlo, un oraş aflat la aproximativ 1.200 de kilometri de Buenos Aires, pentru postul de televiziune TN.

"Coliziunea a fost impresionantă, o scenă teribilă", a adăugat primarul, precizând că autobuzul a ars, iar flăcările au atins liziera pădurii de la marginea drumului, la nivelul locului cunoscut sub numele Caraguatay, marţi, către ora locală 20.30 (miercuri, 2.30, ora României).

Potrivit autorităţilor, între victime se află şi şoferii celor două vehicule. Nicio informaţie nu era disponibilă, imediat, cu privire la eventuala prezenţă a unor turişti străini între pasagerii decedaţi din autobuz.

În această provincie de la frontiera cu Paraguay şi Brazilia se află Cascada Iguazu, proclamată în 2011 una dintre cele şapte minuni ale naturii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici