Opt morţi şi 18 răniţi, într-un accident de autocar în Bulgaria

Opt pasageri au murit şi 18 au fost răniţi într-un accident de autocar, produs în noaptea de marţi spre miercuri, în Bulgaria, a anunţat poliţia rutieră.

953 afișări

Autocarul bulgăresc se deplasa de la Sofia către Burgas, pe litoralul Mării Negre, când s-a răsturnat şi apoi a luat foc pe autostradă, la 30 de kilometri de Plovdiv, a declarat inspectorul de poliţie Krassimir Kostov pentru postul public de radio.

Şase dintre pasageri au murit pe loc, iar doi au decedat în timp ce erau transportaţi la spital. Identitatea pasagerilor nu a fost încă stabilită.

Dintre cele 18 persoane spitalizate, două sunt în comă, potrivit unor surse medicale.

Poliţia anchetează cauzele accidentului, iar una dintre ipoteze este că şoferul ar fi adormit la volan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici