Opt persoane au murit în urma accidentului produs pe o autostradă din Marea Britanie

Accidentul rutier produs în cursul nopţii pe o autostradă din Marea Britanie s-a soldat cu moartea a opt persoane şi rănirea altor patru, anunţă autorităţile britanice, citate de publicaţia The Telegraph şi de postul tv Sky News.

2537 afișări
Imaginea articolului Opt persoane au murit în urma accidentului produs pe o autostradă din Marea Britanie

Numeroşi morţi şi răniţi după un grav accident produs pe o autostradă din Marea Britanie

Accidentul a avut loc sâmbătă la ora 3.15 (sâmbătă 5.15, ora României) pe Autostrada britanică M1, în zona Newport Pagnell, în apropierea localităţii Milton Keynes, la circa 50 de kilometri nord-vest de Londra.

Bilanţul accidentului este de opt morţi şi patru răniţi, a comunicat sâmbătă Poliţia regională.

Două autocamioane şi un microbuz au intrat în coliziune, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe o autostradă din Marea Britanie, doi şoferi fiind reţinuţi.

Doi şoferi au fost reţinuţi pentru omor din culpă prin conducerea periculoasă a unui vehicul.

Circuaţia a fost blocată câteva ore din cauza producerii accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici