Opt străini între cele 35 de persoane ucise în atentatul de la Moscova

Opt străini, între care cinci europeni, figurează între cele 35 de persoane ucise luni, în atentatul de pe aeroportul Moscova-Domodedovo, potrivit unei liste preliminare, publicate marţi de Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

16 afișări
Imaginea articolului Opt străini între cele 35 de persoane ucise în atentatul de la Moscova

Opt străini între cele 35 de persoane ucise în atentatul de la Moscova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Europenii sunt doi britanici, născuţi în 1971 şi, respectiv, 1972, un german, născut în 1976, un bulgar, în vârstă de 40-45 de ani, şi o ucraineană, născută în 1981.

Ceilalţi trei sunt originari din Asia Centrală, şi anume un uzbec, născut în 1965, un tadjic, născut în 1963, şi un kîrgîz, născut în 1987.

Străini se află şi printre persoanele rănite, potrivit listei publicate de Minsterul rus al Sănătăţii. Între ei se numără un francez, Frederic Ortiz (potrivit transcrierii cu litere chirilice), şi un italian, Romano Rosario.

De asemenea, ambasada Slovaciei a declarat, pentru agenţia RIA Novosti, că o actriţă din această ţară, Suzana Fialova, a fost rănită şi spitalizată.

Patruzeci şi trei dintre cele 110 persoane spitalizate luni se aflau, marţi dimineaţa, într-o stare gravă sau critică, potrivit unui bilanţ publicat de Ministerul rus al Sănătăţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici