Oraşul în care mersul cu metroul este un iad dimineaţa: Imagini cu călătorii înghesuiţi "ca sardinele" - FOTO, VIDEO

Mersul cu metroul poate fi un adevărat coşmar dimineaţa în acest oraş. Un fotograf născut în Germania, Michael Wolf, a pozat timp de 15 ani călătorii înghesuiţi "ca sardinele".

4449 afișări
Imaginea articolului Oraşul în care mersul cu metroul este un iad dimineaţa: Imagini cu călătorii înghesuiţi "ca sardinele" - FOTO, VIDEO

Oraşul în care mersul cu metroul este un iad dimineaţa (Imagine: Daily Mail)

Imaginile reflectă chinul pe care trebuie să îl îndure locuitorii oraşului Tokyo în cazul în care călătoresc cu metroul dimineaţa, informează dailymail.co.uk.

Tokyo este faimos pentru densitatea sa urbană, iar coşmarul călătoriilor cu mijloacele de transport în comun nu este deloc surprinzător.

Michael Wolf a luat contact prima dată cu metroul japonez în anul 1995, când a relatat despre atentatul cu gaz sarin care a ucis 16 oameni şi a rănit alţi 6.000.

De atunci, Wolf a strâns numeroase poze care au fost expuse pentru prima dată în anul 2008 şi care au apărut de curând şi într-o carte. Colecţia de poze a lui Wolf se intitulează "Tokyo Compression".

11 milioane de oameni folosesc transportul în comun în Tokyo în fiecare dimineaţă. Incidentele între pasagerii frustraţi că nu au loc au devenit ceva obişnuit, iar locuitorii din capitala Japoniei au ajuns să fie experţi în folosirea diverselor obiecte de care dispun pentru a-şi face loc în metrou sau autobuz: genţi, valize, umbrele etc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici