Orgie sexuală în Ungaria: Agenţi de asigurări germani, răsplătiţi cu un sejur plin de aventuri

O filială de asigurări a gigantului german Munchen Re a recunoscut că agenţilor săi comerciali le-au fost "oferite" aproximativ 20 de prostituate în cadrul unei "săptămâni de motivare", în Ungaria, în 2007.

7684 afișări
Imaginea articolului Orgie sexuală în Ungaria: Agenţi de asigurări germani, răsplătiţi cu un sejur plin de aventuri

Orgie sexuală în Ungaria: Agenţi de asigurări germani, răsplătiţi cu un sejur plin de aventuri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Cercetările noastre au atestat că aproximativ 20 de prostituate erau prezente la o serată organizată în timpul acestui sejur", a anunţat, într-un e-mail, filiala de asigurări a Munchen Re, confirmând dezvăluiri publicate de Handelsblatt.

"Nu avem cunoştinţă despre prestaţii sexuale în public", a precizat compania, dând asigurări că cele două cadre responsabile de organizarea acestei seri nu mai lucrează în cadrul său.

"Un asemenea fapt constituie o gravă ofensă adusă liniei de conduită a întreprinderii noastre, pe care nu o tolerăm", se mai arată în e-mail.

Aproximativ 100 de consilieri comerciali în asigurări din cadrul HMI, o subdivizie Ergo, se aflau în această călătorie în Ungaria, a precizat un purtător de cuvânt al grupului, pentru AFP.

Seara respectivă a fost organizată în celebrele Băi Gellert din Budapesta, a confirmat acesta.

Pentru a distinge prostituatele de personalul băilor, femeile purtau brăţări de culoarea roşie, galbenă şi albă. "Cele cu brăţări albe erau rezervate şefilor şi celor mai buni vânzători", potrivit unui martor, citat de Handelsblatt.

Un altul vorbeşte despre paturi instalate lângă băi, unde "fiecare putea merge în compania unei domnişoare, pentru a face acolo (tot) ceea ce voia".

Prostituatele erau, ulterior, marcate cu un tampon, pe interiorul braţului, pentru a se vedea care dintre ele erau cele mai solicitate, a adăugat aceeaşi sursă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici