Orice pentru a opri avansarea ruşilor. Guvernul le cere ucrainienilor să demonteze semenele de circulaţie în speranţa de a deruta trupele

În timp ce ucrainenii se opun invaziei Rusiei, guvernul ucrainean a declarat sâmbătă că plănuieşte să înlăture indicatoarele rutiere în speranţa de a deruta trupele ruseşti - şi de a încuraja cetăţenii să ajute.

9904 afișări
Imaginea articolului Orice pentru a opri avansarea ruşilor. Guvernul le cere ucrainienilor să demonteze semenele de circulaţie în speranţa de a deruta trupele

Ukravtodor, agenţia guvernamentală responsabilă de sistemul naţional de drumuri din Ucraina, a anunţat această măsură pe reţelele de socializare, în timp ce a distribuit o fotografie editată a unui indicator rutier care reflectă sentimentele pe care mulţi le au faţă de trupele ruseşti.

Fotografia semnului rutier albastru a fost modificată pentru a scrie "Duceţi-vă dracului", în trei moduri diferite.

"Ukravtodor face apel la toate organizaţiile rutiere, comunităţile teritoriale, guvernele locale să înceapă imediat demontarea semnelor rutiere din apropiere", a scris agenţia pe Facebook

"Inamicul are comunicaţii slabe, nu poate naviga pe teren. Să-i ajutăm să ajungă direct în iad", a declarat compania Ukravtodor într-o actualizare a postării de pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici