Osama ben Laden avea 500 de euro şi două numere de telefon secrete cusute în haine

Osama ben Laden avea 500 de euro şi două numere de telefon secrete cusute în hainele sale, atunci când a fost ucis, au declarat surse americane, citate de Sky News.

2911 afișări
Imaginea articolului Osama ben Laden avea 500 de euro şi două numere de telefon secrete cusute în haine

Osama ben Laden avea 500 de euro şi două numere de telefon secrete cusute în haine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Banii şi numerele de contact în cazuri de urgenţă au fost descoperite după ce teroristul cel mai căutat din lume a fost ucis, în noaptea de duminică spre luni, de un comando american, într-un complex rezidenţial din Pakistan.

Potrivit unui oficial american, curierul în care Osama ben Laden avea încredere şi care locuia în acel complex se numeşte Abu Ahmed Al Kuwaiti.

De asemenea, există informaţii potrivit cărora o înregistrare video, care ar fi fost realizată de ben Laden cu o perioadă înainte de a fi ucis, ar putea apărea în viitorul apropiat, după ce a fost găsită printre lucrurile lui.

Pe de altă parte, materialele de pe hard-disk-ul lui ben Laden au ajuns la sediul CIA din Langley, iar dispozitivele propriu-zise ar urma să fie transferate acolo în curând.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici