Palestinienii merg lângă graniţa cu Egiptul pentru a vorbi la telefonul mobil

  • Palestinienii strămutaţi merg lângă graniţa cu Egiptul pentru a putea vorbi la telefonul mobil şi pentru a avea servicii de internet.
  • În Gaza, telecomunicaţiile funcţionează foarte prost după începerea conflictului armat.
183 afișări
Imaginea articolului Palestinienii merg lângă graniţa cu Egiptul pentru a vorbi la telefonul mobil

Palestinienii merg lângă graniţa cu Egiptul pentru a vorbi la telefonul mobil

Palestinienii strămutaţi încearcă să obţină servicii de internet pe telefoanele lor prin reţelele egiptene pentru a comunica cu rudele lor, în apropiere de graniţa cu Egiptul, în Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, potrivit Reuters.

Foarte mulţi dintre cei 2,3 milioane de locuitori din Gaza au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele şi acum depind de reţelele instabile pentru a comunica între ei.

Cele mai stabile sunt comunicaţiile din Egipt, astfel încât unii palestinieni merg zilnic în apropierea frontierei pentru a comunica.

Perioade lungi de timp, comunicaţiile în Gaza nu au funcţionat deloc, iar ulterior, acestea au fost repornite doar în anumite zone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici